Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Další turnaj "přípravkářů" se konal v Mohelnici

06.02.2019 | Martina Maixnerová

Mohelnice - v neděli 3.2.2019 se naše přípravka zúčastnila turnaje v Mohelnici, kde proti sobě nastoupila mužstva z Uničova, Jeseníku, Šumperka a domácí Mohelnice „A“ a „B“.

Do prvního zápasu proti silnějšímu družstvu Mohelnice nastoupil Šumperk v bráně s Markem Zikou. Hned v prvních 30 sekundách se podařilo zkušenému Lukášovi Vítkovi vystřelit první gól. Mohelnice se ale nedala, začala vyvíjet větší tlak u šumperské brány. Díky nedůsledné šumperské obraně Mohelnice stav vyrovnala a stihla přidat do konce prvního poločasu další tři góly. Asper šel do druhé poloviny za stavu 1:4 velmi odhodlaně. Během prvních tří minut stihl Šumperk dorovnat. Bohužel Mohelnice dokázala hned zareagovat a Šumperk překvapila následnými dvěma brankami. Naši kluci už nestihli stav dorovnat a celkové skóre skončilo 5:6.

Do druhého zápasu proti Jeseníku šel Šumperk s očekáváním, že zápas vyhraje. V samotném začátku se Asper s Jeseníkem trošku trápil, ke konci prvního poločasu stihl skóre zvednout na 2:0. Druhá polovina zápasu se hrála v obdobném stylu, ale ke konci si kluci začali více nahrávat, tím si dokázali vytvořit více šancí a zvedli skóre na 5:0.

Ve třetím zápase s, „menší“ Mohelnicí asperští kluci určovali tempo hry. Hned na začátku se pojistili dvěma góly, ty ovšem nestačily, jelikož Mohelnice stihla dorovnat. První poločas končil nerozhodně 2:2. V druhé polovině přípravka kladla větší důraz v obraně a dokázala si vytvořit více šancí, proto konečné skóre bylo 8:2.

Do posledního utkání nastoupil Asper proti Uničovu. Ze začátku se zdálo utkání velmi vyrovnané Druhá třetina ale patřila Uničovu, který zastavil skóre 7:5. Šumperk se tedy musel spokojit s bronzovou medailí.

Komentář trenérky Martiny Maixnerové:

Chtěla bych poděkovat všem dětem za jejich bojovnost a odhodlanost nedarovat soupeři nic zadarmo. Jen tak dále!

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS