Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci Blue vezou z Uničova 3. místo

23.10.2018 | Ondřej Mrázek

Mladší žáci Blue vyrazili v sobotu ráno do Uničova, kde změřili síly s domácím Uničovem, Lipníkem, Droždínem a Hranicemi. Premiérové utkání si v této kategorii v tomto ročníku vyzkoušeli Kuba Dajčar, Matěj Vrátný a Dan Beneš, a všichni se šancí popasovali na výbornou.

Do prvního utkání vstoupil Asper poněkud ospale a rychle inkasoval 2 branky. Po aklimatizaci se však hra vyrovnala a braky přidali také šumperští především zásluhou dominantní hry na míčku v podání první formace. Za stavu 2:2 sahaly oba celky po vítězném gólu, ale oba brankáři už za svá záda nic nepustili, a tak skončilo první utkáni nerozhodně 2:2.

V druhém zápase se nám postavil v zelených dresech hrající Lipník, a utkání hned od začátku nabralo vysoké tempo. Asper se ujal vedení, a i když Lipník dotahoval, šumperští po většinu zápasu drželi vedení 2 branek a kontrolovali hru. Bohužel v závěru se Lipníku podařilo neuvěřitelným způsobem otočit 3 slepenými brankami skóre, a se štěstím zvítězit 6:5.

Třetí zápas, to byla kanonáda Šumperských, kteří si smlsli na zatažené obraně mladého celku z Droždína, a postupně jim nasázeli 12 branek. A jelikož dobře chytající Ondra Žák nepustil za svá záda žádnou střelu, připsal Šumperk vysokou výhru 12:0.

Poslední utkáni s Hranicemi na Moravě přineslo nejspíš nejzajímavější průběh z pohledu Šumperka. Asper odskočil během první části do vedení 2:1, avšak v 6. minutě se vinou špatného došlápnutí zranil náš tvůrce hry, Filda Černohous, a do zbytku utkání už nenastoupil. Hráči však vědomi si citelného oslabení dokázali zmobilizovat poslední síly a vybojovat druhé vítězství na turnaji, tentokrát 3:2, a celkové 3. místo.

I když si pochvalu za nasazení a bojovnost zaslouží všichni bez výjimky, za vyzdvižení stojí především první branky elévů Rosťi Klučky a Kuby Dajčara, a také hattrick Kuby Bocka. Obdivuhodný počin si připisuje Filda Černohous, který i přes zmíněné zranění v posledním zápase v každém ze 4 utkání připsal 2 asistence, a příkladně tak vedl svůj tým za vítězstvím. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat rodičům za dopravu na turnaj a za podporu v hledišti.

Sestava: Ondřej Žák, David Holý, Daniel Beneš, Jakub Bock, Jakub Laštuvička, Matěj Vrátný, Tobiáš Doubrava, Filip Černohous, Matyáš Jecu, Filip Čikl, Rostislav Klučka, Jakub Dajčar, Lukáš Jelen


 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS