Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci Yellow ovládli turnaj v Olomouci

21.09.2018 | Jiří Trávníček, Ondřej Kováč

Olomouc - Mladší žáci zahájili sezónu v Olomouci. Tým Jiřího Trávníček a Ondřeje Mrázka se pod vedením Ondřeje Kováče rval o co nejlepší výsledek. Nutno podotknout, že letos kategorie mladších žáků je rozdělena na dva týmy tak, aby všichni mohli ukázat, co v nich je. Zajímává vás, jak dopadlo první kolo a jaké byly výsledky?

FBC TJ TATRAN LITOVEL  - FbC Asper Šumperk Yellow (3:10)

Zápas s Tatranem byl pro nás v této kategorii novinkou, tudíž jsme se těšili na podobu zápasu. Z utkání bylo cítit, že oba tábory chtějí vyhrát. Hned z kraje utkání se nám podařilo skórovat, což nám dodalo klid na hole a po první půlce jsme vedli 1:5. Druhou půli jsme kontrolovali a postupně navyšovali skóre. Konečný výsledek byl 3:10 ve prospěch našeho výběru.  

FBC Lipník  - FbC Asper Šumperk Yellow (1:5)

Rychlá svačina a jdeme na další zápas. Tentokrát se budeme o další body rvát s týmem FBC Lipník. Díky šťastným trefám první formace jsme se opět dostali do klidového režimu a v utkání dominovali. Po první polovině jsme vedli 2:0. Ve druhé třetině se nám podařilo ještě třikrát skórovat a jen jednou inkasovat. Konečný výsledek 1:5. Asper si připisuje druhou výhru v řadě.  

FbC Asper Šumperk Yellow – FBS Olomouc Rangers (5:3)

Zápas s Olomoucí se dá charakterizovat jako předčasné finále. Olomouc začala utkání přímo skvěle, když hned v úvodu utkání vedla o dvě branky. Šumperku se podařilo v první polovině dostat míček za záda olomouckého brankáře, ale Olomouc na to hned odpověděla další brankou, a tak se šlo do kabin za stavu 1:3. Přestávkový čas využil Ondřej Kováč na přeskládání formací, což značně ovlivnilo zbytek zápasu. Druhou polovinu náš tým vyhrál 4:0 a doslova smazal Olomouc a dokázal otočit zápas. Obrovská radost a euforie ve tvářích našich odchovanců vypukla na plno! Šumperk porazil Olomouc 5:3. 

FbC Asper Šumperk Yellow – T.J.Sokol Náklo (6:0)

Poslední zápas byl proti nováčkovi soutěže T.J. Sokol Náklo. Utkání se rozeběhlo v poklidném tempu, kdy naši hráči hráli po většinu času na balónku a snažili se tvořit hru. Náklo se dostávalo pouze k ojedinělým brejkovým únikům, které končily na výstroji našeho brankáře, a tak není překvapení, že Asper si dokráčel pro čtvrtou výhru v řadě v poměru 6:0. 

Sestava Šumperka: Víťa Fleischmann, Ondra Žák, Honza Zindulka, Honza Jarmar, Theodor Wind, Eduard Šinkovský, David Körner, Štěpán Mrkos, Jiří Konášek, Kuba Šindler, Tobiáš Doubrava,  Adam Pírek (C), Filda Černohous

Vyjádření trenéra Jiřího Trávníčka:

"Mrzí mě, že jsem přišel o první zápasy svého týmu, ale musel jsem upřednostnit hráčské povinnosti. Tým, který nás reprezentoval v neděli, měl ve svých řadách kluky, kteří poprvé okusili, co je to hrát na velkém hřišti. Nikdy nehodnotím výsledky, ale předvedenou hru, kterou hodnotit nyní nemohu skrze mou neúčast, co ale mohu říct je to, že kategorie mladších žáků je dobře nastartovaná a máme v ní úžasné kluky a hráče. Těším se na další turnaj a klukům děkuji za předvedené výkony a poctivou docházku na tréninky + samozřejmě všem rodičům, kteří se aktivně podílí na organizaci turnajů v podobě bezpečných dopravců.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS