Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenky si přípravu zpestřily turnajem v Jablonném

07.08.2017 | Jiří Šváb

Jablonné nad Orlicí2.7.2017 se tým dorostenek pro sezónu 2017/2018 vypravil na turnaj v Jablonném nad Orlicí. Spolu s nimi se zúčastnily další tři týmy z blízkého okolí – Jablonné Black, Jablonné Green a FbK Svitavy.

První zápas, který naše holky sehrály, byl proti týmu FbK Svitavy. Přestože byl zápas po celou dobu vyrovnaný a dorostenky měly zatím dost sil, nakonec oponujícímu týmu podlehly 3:4. 

Po půlhodinové pauze se utkaly s nejsilnějším z týmů – Jablonné Green. V první polovině zápasu si je ale holky pustily moc k tělu a jejich náskok už pak nestihly dohnat. Konečný výsledek pak byl 3:8. 

Poslední zápas v základní skupině odehrály proti týmu Jablonné Black. Ten byl zároveň i nejvyrovnanější. Nakonec padl do brány Asperaček jeden jediný gól, který ale rozhodl o celém výsledku – naše dorostenky prohrály 0:1. 

Šumperk tedy skončil na čtvrtém místě, takže v semifinále čekal tým s nejvíce získanými body – Jablonné Green. Únava ale byla patrná na obou stranách, přesto holky z týmu Jablonné Green vyhrály 4:0. V souboji o třetí místo s FbK Svitavy se holky praly statečně až do poslední chvíle, bohužel to nestačilo, soupeřkám podlehly 3:6 a skončily na čtvrtém místě.

O výhru tu ale podle slov trenéra a dalších dívek nešlo. Pravým záměrem byla příprava a sehrání spoluhráček na nadcházející sezónu. Měly možnost si vyzkoušet všechny pozice, druhá gólmanka se dostala do brány, a navíc si zkusily premiéru – hru 4 na 4. Trenér i samy holky tak mohly vypozorovat chyby, ale i silné stránky. Na nedostatky se podle slov trenéra zaměří na trénincích a silné stránky budou pilovat k dokonalosti, aby se jich mohlo 100% využívat i v oficiálních ligových zápasech.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS