Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dovezou muži "B" titul? Sezónu zakončují i starší žáci

08.04.2016 | Petr Matěj

Š u m p e r k - Jeden jediný bod. Tolik stačí k jistotě zisku titulu v Olomoucké lize mužům "B". Ti jej mohou získat v přímém souboji s druhým Šternberkem, který je již pouze jediným celkem, který může Asper o prvenství připravit. Pokud by ani po tomto duelu Šumperk neměl jistotu, napravit to může v souboji s posledním Lipníkem, což bude také poslední zápas sezóny. Ty čekají i na naše starší žáky. Ti zajíždí, stejně jako béčko v neděli, do Přerova, aby se utkali s Mohelnicí a  s domácím celkem.



MUŽI "B" (Olomoucká liga, neděle 10. dubna, SH ZŠ Vítězná Litovel)



Fbc Šternberk - FbC Asper Šumperk (14:30)
FBC Lipník - FbC Asper Šumperk (17:10)

Karty jsou rozdány jasně. Šumperku stačí jeden jediný bod k tomu, aby si zajistil celkové vítězství v lize.  Za jistých okolností pak Asper nemusí bodovat vůbec (více v článku zde). První duel proti Šternberku Asper převrátil na svouji stranu brankou v poslední sekundě utkání. Vítězně skončil i zápas s Lipníkem, se kterým se muži "B" utkali na domácím turnaji na začátku sezóny. Výsledek 5:2 tehdy úplně neodpovídal obrázku hry na hřišti, když tempo utkání bylo hodně pomalé a Šumperk zahodil spousty šancí. 

Věřme tedy, že Asper potřebný bod získá a čtyři roky po triumfu mužského "A" týmu ovládne Olomouckou ligu i naše záloha a že se kapitán týmu Jan Dohnal znovu bude moci napít z poháru, podobně jako před třemi lety, kdy Asper slavil postup z přeboru (viz obrázek článku).


 
STARŠÍ ŽÁCI (Olomoucká liga, neděle 10. dubna, SH TJ Spartak Přerov)



FBC Mohelnice - FbC Asper Šumperk (08:00)
FBS Spartak Přerov - FbC Asper Šumperk (10:30)

S oběma soupeři se Asper utkal na jednom turnaji, a sice první listopadový den roku 2015. V obou případech se z vítězství radovali naši soupeři a i v posledních zápasech sezóny bude Mohelnice s Přerovem favority utkání. Asper však jistě nedá svoji kůži lacino a pokusí se v závěrečných duelech ročníku uzmout nějaký ten bodík.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS