Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítejte na novém webu FbC Asper Šumperk

16.07.2012 | Správce webu

FbC Asper Šumperk vás vítá na svém novém oficiálním webu. Nový web je postaven na systému Klubweb.cz a obsahuje všechny potřebné prvky moderního sportovního webu: články a aktuality, soupisky hráčů a hráček, rozpisy utkání jednotlivých týmů, fotogalerii, anketu, diskusní fórum nebo sekci Ptejte se pro pokládání dotazů vedení týmu. Věříme, že Vás náš nový web zaujme a že se na něj budete pravidelně vracet.

Předně je nutno říci, že oproti webu, který jsme až doposud používali, je tento mnohem přehlednější a po obsahové stránce plnější. Dovolte nám na tomto místě Vás s naším webem alespoň trochu seznámit tak, aby Vaše orientace zde byla co nejjednodušší. 

Jak je vidět na první pohled, stránky jsou jednotné pro celý klub, nikoliv rozdělené na mužskou a ženskou část, jak tomu bylo doposud. V menu na horní liště nabízíme svým čtenářům to nejpodstatnější - tedy soupisky jednotlivých týmů (sekce "Týmy") či zápasy každé kategorie pod stejnojmenným názvem. To samé platí pro tabulky a statistiky. Podstatné je to, že nově se pro Vás budeme snažit zpracovávat a komentovat každé utkání Asperu, naším cílem je pravidelně a objektivně Vás informovat o výsledcích našich týmů. Oproti minulým rokům by tak na našem webu měli dostat prostor všechny kategorie včetně těch nejmladších - tedy elévů. 

V novém kabátě Vám také představujeme Diskuzi, nebo-li návštěvní knihu. Věříme, že této možnosti budete hojně využívat k vyjádření Vašich názorů, případně komunikaci s ostatními diskutujícími. To vše, prosíme, v mezích slušnosti.

V sekci "Klub" můžete najít již v úvodu článku zmíněnou možnost položit nějaké otázky přímo na vedení klubu, a sice odkaz "Ptejte se". Věříme, že této možnosti budete využívat s uvážením a s otázkami, o kterých si myslíte, že na ně jinde odpovědi nedostanete. S otázkami typu "V kolik je v pátek trénink?" se snad setkávat nebudeme, neboť tyto informace taktéž již brzy na našem webu naleznete. 

Již nyní pod sekcí "Klub" naleznete dokumenty, které si můžete jednoduše stáhnout, aktuálně se jedná o důležité dokumenty k soustředění v Litovli. Ty si již můžete bez problémů stáhnout.


To co vidíte nyní je jen začátek, v průběhu času budou na web doplňovány důležité informace, ať už se jedná o soupisky jednotlivých týmů či konkretizace dat jednotlivých zápasů. Prozatím tak můžete využít ankety, kterou naleznete v levé části menu. Děkujeme vám za vaši přízeň. 

FbC Asper Šumperk, o.s.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS