Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Výsledkový servis (7. a 8. října)

10.10.2017 | Michal Šíma

Šumperk - Další víkend, další porce florbalu v podání šumperského Asperu. Své třetí a čtvrté kolo divize odehráli muži, dorostenci pokračovali ve své soutěži a představily se i dorostenky a ženy.



Muži "A"


Muži zajížděli na velmi těžké dvojutkání do Ostravy, respektive do Krnova. V Ostravě se Asper utkal s tradičně kvalitní a dobře organizovanou Letkou. Přestože Šumperk dokázal vyrovnat úvodní vedení domácích, jeden gól byl ze strany hostů v ofenzivě vše, a s jednou brankou se vyhrát nedá. Ostrava zaslouženě zvítězila 6:1.

V neděli v Krnově odehrál Asper podobný a také nešťastný zápas. V půlce utkání prohrával už 5:0, aby se následně zvedl, zdramatizoval utkání, ale na body opět ani zdaleka nedosáhl. Krnov, se kterým se taktéž počítá do horních pater tabulky jasně zvítězil 10:5.

FBC Letka - FbC Asper Šumperk  6:1 (statistiky a ohlasy)

FBC ORCA Krnov - FbC Asper Šumperk  10:5 (statistiky a ohlasy)

Ostatní výsledky 3. kola: Krnov - Uničov 11:7, Hranice - Orlová 9:5, Hluk - Brno 21:7,  Přerov - Frýdek 5:3

Ostatní výsledky 4. kola: Hluk - Olomouc 6:5, Hranice - Frýdek 13:5, Ostrava - Uničov 8:2, Přerov - Orlová 5:10

Tabulka Divize D ZDE.




Dorostenci



Dorostenci už podruhé dokázali, že budou patřit k tomu lepšímu, co nabídne Olomoucká liga. V sobotu nejprve dokázali jasně přehrát Playmakers Prostějov 8:1. Ve druhém utkání pak v dramatickém utkání Asper remizoval s tradičně kvalitní Mohelnicí. Škoda prohospodařeného náskoku, bodů mohlo být i šest. Šumperk je tak po čtyřech zápasech ve dvanáctičlenné tabulce sedmý.

FbC Asper Šumperk - FBC Playmakers Prostějov  8:1 (statistky z utkání)

FbC Asper Šumperk - FBC Mohelnice  6:6 (statistiky z utkání)

Ostatní výsledky: Olomouc A - Hranice 17:0, Uničov - Olomouc A 3:4, Hranice - Mohelnice 0:3, Přerov - Olomouc B 16:1, Playmakers Prostějov - Uničov 1:8, Droždín - Štěrnberk 4:3, SK Prostějov - Přerov 4:3, Lipník - Droždín 2:6, Šternberk - SK Prostějov 2:4, Olomouc B - Lipník 5:2

Tabulka 2. ligy ZDE.



Ženy


Šumperské florbalistky po úvodní prohře s Olomoucí zabraly a rázem jsou v tabulce třetí ligy druhé. V druhém dvojutkání totiž porazily nejprve Paskov a poté i Kopřivnici. V neděli to byly výsledky 6:2 a 3:0. Svěřenkyně Jiřího Švába tak v tabulce okupují pozici právě za olomouckým lídrem.

FbC Asper Šumperk - Paskov Saurians  6:2 (statistiky z utkání)

FbC Asper Šumperk - FBC Vikings Kopřivnice  3:0 (statistiky z utkání)

Ostatní výsledky: Prostějov - Nový Jičín 1:10, Kopřivnice - Prostějov 0:3, Olomouc B - Paskov 13:0, Nový Jičín - Olomouc B 3:7.

Tabulka 3. ligy ZDE.



Dorostenky


Svých prvních zápasů v sezoně se dočkaly i dorostenky, a to hned na domácí půdě. V sobotu odehrála šumperská děvčata vyrovnaný zápas s Krnovem a získala bod za remízu 2:2. Poté následovala pauza a utkání s nejsilnějším týmem soutěže, Olomoucí. Tamní FBS disponuje celou řadou mnohem zkušenějších hráček, než má Šumperk. Výsledek 11:0 hovoří za vše.

FbC Asper Šumperk - Gymnázium Krnov  2:2

FbC Asper Šumperk - FBS Olomouc  0:11

Ostatní výsledky: Přerov - Olomouc 0:10, Krnov - Přerov 2:4, Opava, Ostrava 2:5, Vítkovice - Třinec 11:1, Ostrava - Vítkovice 3:7, Třinec - Opava 1:8

Tabulka ligy ZDE.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS