Klub 19. 6. 2024

Vítáme Vás na novém webu!

Vítáme Vás na novém webu

Vážení fanoušci, hráči a přátelé florbalu,

s radostí vás vítáme na zbrusu nových webových stránkách klubu Asper Šumperk! Tento nový web jsme vytvořili s cílem nabídnout vám lepší zážitek, snadnější přístup k informacím a aktuálním novinkám o našem klubu.

Co zde najdete?

  • Aktuální zprávy a novinky: Buďte informováni o všem, co se děje v našem klubu. Sledujte úspěchy našich týmů, plánované akce a důležité turnaje.
  • Rozpisy a výsledky zápasů: Získejte nejnovější informace o nadcházejících zápasech a výsledcích, abyste nezmeškali žádné důležité utkání.
  • Kontakt a podpora: Máte otázky nebo chcete podpořit náš klub? Najdete zde veškeré kontaktní informace a možnosti, jak se zapojit do podpory našeho klubu.

Proč navštěvovat náš web pravidelně? Pravidelně vás budeme informovat o dění v klubu, přinášet rozhovory s hráči a trenéry, a nabízet exkluzivní obsah, který jinde nenajdete. Plánujeme také různé soutěže a speciální akce, o kterých se dozvíte právě zde.

Zůstaňte ve spojení! Nezapomeňte se také připojit k našim sociálním sítím, kde najdete další zajímavé informace a kde můžete s námi sdílet své názory a postřehy.

Děkujeme, že jste součástí naší florbalové rodiny, a těšíme se na společné zážitky na hřišti i mimo něj!

S pozdravem,
Tým Asper Šumperk