Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Nový tým starších žákyň má první zápasy za sebou

06.10.2021 | Jiří Trávníček

Je to tak. Asper má pro sezónu 2021/2022 přihlášený tým starších žákyň. Tým, který ještě v létě balancoval na hraně, zda se ho podaří nebo nepodaří poskládat, urval první ligové body. Nakonec má soupiska devatenáct jmen, kterými to ještě nekončí. Tým je pohromadě tři týdny a začíná dostávat svoji novou tvář. V neděli došlo na první měření sil v Ostravě, kde se naše holky střetly s týmy Přerova a domácích Vítkovic.

Asper Šumperk – FBC Přerov 9:4

Nový tým, nové tváře, nová hala, nová soutěž. Všechno nové. Tak se dá popsat nádech nedělního rána, které se pro nás neslo ve znamení prvních ligových zápasů. V prvním duelu na nás čekal FBC Přerov. Bylo znát, že pro někoho je to zápas po delší době a pro někoho první zápas v životě. Během zápasu se na plochu podíval každý člen sestavy a každý přispěl k tomu, že si z prvního zápasu odnášíme vítezství 9:4. Přemíra snahy byla často naším největším nepřítelem, ale chuť hrát a nechat na hřišti maximum se holkám rozhodně upřít nedala. První výhra, úsměvy a posunutí důvěry. 

Asper Šumperk – 1. SC TEMPISH VÍTKOVICE 3:4

Vítkovice. Měřítko? Rozhodně ano. Zápas s Vítkovicemi pro nás měl být informací, zda jsme konkurenceschopní velkým klubům. Utkání začíná a jsme na balónku, hrajeme na soupeřově polovině, vytváříme si šance a soupeř hrozí z brejků. Takhle by se dalo popsat celé utkání, ve kterém Vítkovice vítězí nejtěsnějším možným rozdílem. Vítkovická lavice uznává sílu našeho týmu a tuší, že příště bychom se mohli radovat my.

Komentář trenéra Jiřího Trávníčka:

Dnes to není na žádné hodnocení. Máme nový tým, jsme spolu tři týdny, začínáme. Bylo super vidět, že některé věci z tréninku jsme i po tak krátké době schopni přenést do zápasu. První zápas s Přerovem byl čistě v naši režii, s Vítkovicemi jsme byli lepši a věděli jsme daleko víc, jak fungovat na hřišti. Upřímně vidím u této kategorie obrovský potenciál a už teď se těším, kde budeme za tři měsíce. Zda udržíme tréninkové nasazení, zápal a chuť, tak takové týmy budeme přejíždět rozdílem třídy. Byla to super neděle a já už netrpělivě začínám vyhlížet turnaj v Kopřivnici, kde nás bude čekat další těžká zkouška v podobě Kopřivnice a Horní Suché.

Sestava: 

Tereza Buriánková (G)  -  Nella Hamalová - Eliška Čtvrtlíková - Nina Havlíčková - Eliška Kolářová - Anna Matějčková - Lilien Minaříková - Nela Potěšilová - Lucie Sittová - Ema Smoluchová - Amálie Vintrlíková - Eliška Vondráková - Lucie Žaitlíková - Alena Cikrytová - Sophie Pállová - Jana Mikolájková - Lucie Botková

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS