Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Druhý domácí turnaj elévů v sezóně 2018/2019

21.01.2019 | Petr Žák

Šumperk - v sobotu 19.1.2019 vstoupili naši elévové do druhé poloviny sezóny na domácím hřišti šumperského gymnázia. Turnaje se zúčastnily týmy FBC ZŠ Uničov Yellow, FBC TJ TATRAN LITOVEL, FBC Traweko Lipník, Fbc Šternberk pořádající FbC Asper Šumperk.

Do turnaje nastoupily všichni hráči s velkým nadšení a odhodláním turnaj vyhrát. Tým se musel obejít bez dobře chytající Terezky Buriánkové a místo ní se do branky postavili hráči týmu. První zápas odchytal Tomáš Re a zbylé tři, k velkému nadšení všech hráčů, odchytal s nadšením Marek Zika. Poprvé do turnajů zasáhli noví členové týmu Leopold Nikodem a Lilien Minaříková.

V prvním utkání jsme narazili na skvěle hrající tým z Uničova. Opět bylo znát, že nám začátky turnajů nejdou a trvá déle než se naši hráči rozkoukají. I přes velikou snahu a bojovnost se nepodařilo tohoto soupeře přehrát. Nestíhali jsme obsazovat soupeřovy hráče. Díky tomu jsme dostávali hodně gólů. Proto se z vítězství se radoval Uničov, který nás přestřílel vysokým brankovým rozdílem 24:4.

Do druhého utkání jsme po krátké pauze nastoupili proti týmu z Litovle. V tomto zápase už byla jasnější převaha našich svěřenců. V něm si mohli konečně naši elévové více dovolit a tvořit herní kombinace. V tomto utkání byl náš tým velmi aktivní ve střelbě a Lipníku nastřílel 29 branek a obdržel jen 6 gólů.

V dalším utkání nás čekal Lipník, ve kterém opět dominovali na hřišti převážně naši svěřenci. Celý zápas se nesl v poklidném duchu a konečné skóre skončilo v náš prospěch 20:9.

Do posledního utkání na turnaji jsme nastoupili proti Šternberku. Toto utkání se začátku vypadalo na vyrovnaný souboj, ale po pár minutách hry bylo jasné, že budou muset naši hráči více zabrat. Na jednom hřišti, kde Šternberk nasadil kvalitnější hráče byl výsledek po první polovině v náš neprospěch a prohrávali jsme 3:4. V druhé polovině utkání se hráči vyhecovali, soupeři nedovolili hrát jeho hru a skóre na této půlce skončilo v náš prospěch 7:4. Na druhém hřišti vše probíhalo v naprosté pohodě. Na něm jsme vyhráli 13:6 a po sečtení výsledků z obou hřišť bylo celkové skóre 20:10 v náš prospěch.

Chci poděkovat všem dětem za velmi disciplinovanou hru, bojovnost a pohodu během celého turnaje. Hráčům přípravky, kteří šli s odhodláním proti starším soupeřům a nebáli se. A v neposlední řadě všem rodičům, kteří přišli podpořit své děti.

Sestava: Matěj Koutný, Rostislav Klučka, Adam Jan Pírek, Jakub Dajčar, Kryštof Doskočil, Jakub Hermann, Tomáš Re, Rostislav Žák, Antonín Pánek, Vojtěch Kylar, Nina Havlíčková, Eliška Kolářová, Jakub Uhlíř, Lukáš Vítek, Marek Zika, Lilien Minaříková, Leopold Nikodem.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS