Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaj elévů v Přerově

05.11.2018 | Petr Žák

Přerov – v sobotu 3.11.2018 jsme vyrazili s elévy na další turnaj do Přerova, kde jsme postupně hráli proti týmům z Mohelnice, Prostějova, Přerova a Lutína.

Tentokrát si naši hráči vyzkoušeli, jaké je to hrát v menším počtu a bez některých šikovných hráčů a s jedinou gólmankou, proto se na jednom hřišti střídali hráči. Ti měli díky tomu možnost si vyzkoušet jaké to je i z pohledu brankáře.

Do prvního turnaje šli elévové ještě s nadšením, protože nastupovali proti Mohelnici, kterou už letos porazili. Po prvních minutách bylo jasné, že to není ten soupeř jako pře třemi týdny. Naši hráči se sice snažili, ale v koncovce měli smůlu, kdy většinou trefovali brankáře soupeře. Bohužel i díky nedostatečné obraně jsme tento zápas prohráli vysokým rozdílem 25:4.

V druhém zápase jsme nastoupili proti Prostějovu. Tento zápas se vyvíjel o poznání lépe než ten první. Hráči měli větší snahu bránit soupeřovy střely a sami začali dávat také góly, kterých padalo na obou stranách poměrně hodně. Přesto po velmi vyrovnaném utkání jsme Prostějovu nakonec podlehli 19:16.

Do dalšího utkání jsme hráli s domácím Přerovem. Tady naši svěřenci odehráli na každém hřišti úplně rozdílná utkání. Na jednom panovala na střídačce i na hřišti chuť po hře a vítězství a tomu odpovídala jen těsná prohra na této půlce a to 9:10. Zde opět musím vyzdvihnout výkon Terezky Buriánkové v brance, která navzdory obnovenému zranění zápas dochytala. Naproti tomu na druhém byl obraz hry naprosto rozdílný. O tom vypovídalo skóre 1:12. Věřím, že si hráči z toho přístupu vezmou ponaučení do dalších zápasů. Konečný výsledek utkání byl 10:22.

Po předchozích třech neúspěšných zápasech nás čekal poslední a to proti Lutínu. V tomto utkání si naši hráči konečně spravili chuť a začali také lépe hrát. Soupeř jim dovolil i vytvořit i pár pěkných kombinací. I přes vyrovnaný průběh zápasu naši elévové vyhráli s velkým rozdílem 20:12.

Vzhledem k tomu, že toto byl letos poslední turnaj a další nás čeká až v lednu, tak si dovolím dopředu popřát hráčům i rodičům krásné prožití Vánoc a úspěšný vstup do nového roku. My se s hráči nyní budeme věnovat zlepšování jejich dovedností, abychom v dalších turnajích bojovali o příčky nejvyšší. Na závěr chci opět poděkovat všem rodičům za dovoz a podporu dětí. Je to super, že jezdíte v tak hojném počtu.

Sestava: Tereza Buriánková (G), Adam Jan Pírek, Kryštof Doskočil, Jakub Hermann, Tomáš Re, Martin Veselý, Rostislav Žák, Antonín Pánek, Vojtěch Kylar, Jakub Lehar, Nina Havlíčková, Eliška Kolářová, Marek Zika

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS