Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaj o pohár města Přerova

29.05.2018 | Petr Žák

V sobotu 26.5.2018 bojovala dvě družstva elévů, Tygři a Ďáblové, na turnaji o pohár města Přerova. Turnaje se zúčastnilo 16 družstev, které hrály ve dvou skupinách. Po odehrání zápasů ve skupině hrála první čtyři družstva z každé skupiny klasické playoff.

Za Ďábly nastoupily naši nejmladší svěřenci, z víc jak poloviny ještě věkem přípravky. Pro ně to byl opravdový křest ohněm a během 8mi zápasů sbírali velmi cenné zkušenosti. Po prvním zápase bylo jasné, že v nabité konkurenci nebudou hrát o postupová místa ze skupiny. Proto trenéři posílili tento mladý tým o Rosťu Klučku a Rosťu Žáka z družstva Tygrů, kteří tak přišli o možnost zúčastnit se vítězných utkání s týmem Tygrů a pomohli vnést energii do družstva mladým Ďáblům. Za jejich velmi bojovnou pomoc méně zkušeným kamarádům jim patří velký dík. Přesto, že Ďáblové nakonec dokončili turnaj na posledním místě, tak jim patří velká gratulace a pochvala za nasazení a vytrvalost s jakou do, pro ně těžkých, utkání šli. A protože pořadatelé měli turnaj postavený na koncepci bavit se florbalem, tak vítěz byl každý, kdo se zúčastnil a díky tomu se naši nejmladší sportovci mohli radovat z cen, které od pořadatelů dostali.

Úplně rozdílný turnaj prožili Tygři, za které nastoupili hráči, kteří touto sezónou končí v elévech a od příštího ročníku budou hrát v kategorii mladších žáků. V základní skupině nepoznali hořkost porážky a suverénně ji vyhrály bez ztráty bodu. Do čtvrt finále nastoupili proti Tovačovu. Přes Tovačov se s lehkostí přehoupli do semifinále. V něm narazili na velmi dobře takticky vybavený tým FBC Letka. Zápas byl velmi vyrovnaný. Jako první se prosadili hráči Letky. Po inkasované brance opět utkání pokračovalo ve vyrovnaném tempu. S blížícím se koncem Tygři zvýšili obrátky a vyrovnali. Zápas šel do nájezdů. První jel Jan Zindulka a skóroval, hráče letky vychytal Viťa Fleischmann. Druhý nájezd jsme neproměnili. Letka také neproměnila. Třetí sérii rozjížděl Jan Jarmar a s jistotou proměnil. A protože nájezdy byly na tři, tím pádem bylo rozhodnuto a Tygři postoupili do finále. V něm narazili na FBC Uničov, který v základní skupině velmi těsně porazili. Finálové utkání začalo v rychlém tempu se šancemi na obou stranách a bylo v první půli vyrovnané. V druhé půli měli více štěstí při koncovce hráči FBC Uničov a boj o první místo vyhráli. Chtěl bych ocenit Tygry za jejich vyspělou a individuální hru i týmovou spolupráci, kterou zaujali i nestranné diváky J.

Velmi nás těší individuální ocenění za nejlepšího střelce turnaje, kterým se stal s celkovým počtem 31 vstřelených branek Jan Jarmar.

Soupisky:

Tygři:  Vít Fleischmann, Ondřej Žák, Jan Jarmar, Eduard Šinkovský, Michal Uhrák, Adam Jan Pírek, Jan Zindulka, Matěj Vepřek, od playoff Rostislav Klučka, Rostislav Žák.

Ďáblové: Tereza Buriánková, Radim Krystyník, Rostislav Klučka, Rostislav Žák, Marek Zika, Lukáš Vítek, Jakub Uhlíř, Lukáš Macek, Antonín Pánek, Tomáš Re.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS