Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zlatý závěr sezóny v podání našich elévů

15.04.2018 | Petr Žák

Mohelnice - poslední turnaj sezóny odehráli naši nejmladší svěřenci v neděli 15.4.2018 v Mohelnici, kde nakonec brali zlato.

Na závěrečný turnaj elévů jsme vyrazili do nedaleké Mohelnice v hojném počtu 23 dětí.
První utkání naši svěřenci odehráli s FBS Olomouc Stars. Do zápasu proti dobře technicky vybaveným hráčům Olomouce skočil Šumperk bez ostychu a překonal prokletí prvních zápasů na turnajích. Ve vyrovnaném zápase tým podrželo duo brankářů Vít Fleischmann a Ondřej Žák. Díky bojovnosti všech hráčů a lepší koncovce porazili elévové Olomouc 13:11.
V druhém zápase čekala na náš tým nejtěžší zkouška turnaje, ve které nastoupili proti favorizovanému FBC Přerov Ďáblové (v neoficiální tabulce druhý tým soutěže). Opět velkou bojovností a chutí po vítězství porazili Přerov velmi těsně 13:12. Opět velkou měrou k výhře přispěli brankáři.
Po těchto dvou náročných zápasech čekaly elévy už jen dva zápasy proti papírově slabším celkům FBC Mohelnice a FBC TJ TATRAN LITOVEL. A opět se projevilo, že když hrajeme proti slabšímu soupeři, tak hráči do zápasu nejdou na plno. Což bylo znát na vývoji v obou utkáních.
S Mohelnicí došlo na slušnou přestřelku na obou stranách, kde se pod naše góly velkou měrou podepsal skvěle hrající Honza Jarmar. Naštěstí pro nás se naši elévové probudili a v druhé půlce zápasu zabrali a na nakonec se radovali z vítězství 23:20.
Poslední zápas jsme odehráli proti výborně a bojovně hrajícímu FBC TJ TATRAN LITOVEL. Litovel byl v první půlce daleko lepším týmem a přehrával naše svěřence. Přesto se naši hráči nesložili a začali v druhé půli lépe bránit a i díky tomu zvítězili i v tomto utkání 15:11 a tím si zajistili celkové prvenství na turnaji.

Vzhledem k tomu, že šlo o poslední soutěžní turnaj sezóny 2017/2018, tak chci poděkovat všem hráčům končícího ročníku 2007 v elévech. Hlavně za to, že pomáhali zapracovat do týmu a hry nové hráče. Do příští sezóny v mladších žácích jim přejeme hodně zdaru.

A opět nesmíme zapomenout poděkovat všem rodičům za podporu, dopravu dětí na turnaje a jejich fandění. Věříme, že to tak bude i v příští sezóně.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS