Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Lístky na MS 2018 k dispozici (PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVÁNO)

30.03.2018 | Klubové sdělení

Šumperk - Na konci tohoto roku uspořádá Česká republika florbalové mistrovství světa. To se v termínu 1. - 9. prosince uskuteční v Praze a šumperský Asper využil možnosti objednat větší množství vstupenek, které jsou aktuálně k dispozici všem členům. Vzhledem k omezenému počtu lístků doporučujeme všem pořízení lístků co nejdříve, lze předpokládat, že se po lístcích poměrně rychle zapráší.



STAV LÍSTKŮ K DISPOZICI (31. KVĚTNA 2018, 18:00)



Sobota 1. prosince: 6 lístků
Neděle 9. prosince: 2 lístků

Poznámka: Ti, kteří si již lístek rezervovali u trenéra, jsou již započítáni a zohledněni v konečném čísle aktuálně dostupných lístků.




Na jaké dny můžu lístky zakoupit?



SOBOTA 1. PROSINCE 2018 (Cena 700,- Kč)

Asper má k dispozici lístky hned na první hrací den. V něm na případné zájemce o lístky čeká v O2 Aréně následující program:

12:00 Švýcarsko vs. Lotyšsko
15:00 Finsko vs. Švédsko
Zahajovací ceremoniál
18:15 Česko vs. Německo

Jak lze z programu vyčíst, na držitele vstupenky čeká porce hned tří zápasů včetně měření sil dvou nejlepších týmů světa - Finska a Švédska. Naši reprezentanti se utkají s naším západním sousedem, před tímto zápasem pak bude k vidění jistě zajímavý zahajovací program.

NEDĚLE 9. PROSINCE 2018 (Cena 1 100,- Kč)

Také na finálový den si můžete přes náš klub lístky pořídit. Samozřejmě obsazení bojů o páté, třetí a první místo samozřejmě v tuto chvíli neznáme, ale i tak alespoň nástřel programu v O2 Aréně:

10:00 zápas o 5. místo
13:00 zápas o 3. místo 
16:00 zápas o 1. místo (finále)

Je vysoce pravděpodobné, že ve finálovém dni budou moci diváci obdivovat florbalový um Švédů, Finů, Švýcarů a doufejme i našeho celku. Atraktivitě finálového dne pochopitelně odpovídá i vyšší cena v porovnání se zahajovacím dnem. 



Kde bude můj sektor?



V obou případech máme k dispozici vstupenky do sektoru 109, která odpovídá II. cenové kategorii. Tento sektor zajišťuje krásný výhled na celou hrací plochu s poměrně malé vzdálenosti. 




Jak mohu vstupenky získat?



Úplně jednoduše! Napiš svému trenérovi, případně jej oslov na jakémkoliv z tréninků. Trenér bude míst lístky u sebe a vstupenku ti výměnou za hotovost vydá ;-)

Pokud chceš mít jistotu, že chceš sedět vedle kamaráda či rodičů, doporučujeme lístky koupit co nejdříve, aby sis mohl vybrat i konkrétní řadu a sedadlo ze sektoru 109.



Jak to bude s dopravou?



Vzhledem k tomu, že spousta z Vás spojí cestu do Prahy s výletem za prarodiči či známými, není v ceně vstupenky doprava na zápas.

Při nákupu vstupenky se tě ale trenér zeptá, jestli bys chtěl/a jet do/z Prahy společně s Asperem. Pokud ano, trenér si tě zapíše, abychom pak v dostatečně dlouhé době před konáním MS mohli koupit lístky na vlak (O2 Aréna je v těsné blízkosti nádraží Praha - Libeň).

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS