Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

4PLAYER CAMP se vrací do Litovle. Asper přispěje svým členům

21.01.2018 | Klubové sdělení

Šumperk – Po ročním azylu v Libině se oblíbený 4PLAYER CAMP vrací do Litovle. Na mladé florbalisty a florbalistky čeká týden plný sportu, zážitků a zejména florbalu pod vedením zkušených trenérů i superligových florbalistů. Sladký, Bauer, Muck, Daniš, Hájek, Mrázek, Robenek, Koňařík a další, to je výčet florbalových osobností, které se na kempu objevili v minulém roce. A nejinak tomu bude letos.Pro členy Asperu navíc za zvýhodněných podmínek.

„Pro mě je kemp v Litovli srdcovou záležitostí. Jako malý Aperáček jsem tam jezdil prožít vždy ten nejlepší týden v celém roce, později vypomáhal trenéru Maroškovi s trénováním a nyní již pátým rokem pod hlavičkou 4PLAYER přivádíme do mého rodného regionu českou florbalovou špičku,“ říká k motivaci organizace kempu jeho spolupořadatel a předseda pořádajícího spolku, Vojtěch Šišma, který je odchovancem Asperu či na minulém MS působil jako manažer florbalové reprezentace.


http://asper.cz/photo/max1506.png

Stejně jako předešlé roky, tak i letos se mohou členové Asperu přihlásit za zvýhodněných podmínek. „V Asperu neustále pracujeme na rozvoji práce s mládeží. Rozšiřujeme tým trenéru a zvyšujeme jejich vzdělání, abychom během sezony mohli předvádět ty nejlepší výkony a florbalem se bavit. 4PLAYER CAMP je pro naše členy jasným přinosem v oblasti motivace dětí. Týden jsou v péči skvělých trenérů a hráčů, kteří dětem předávají své zkušenosti a zážitky z florbalu. Proto jsme rádi, že kemp se koná v nedaleké Litovli a pravidelně na něj svým členům z klubových zdrojů přispíváme,“ doplňuje o důležitou informaci člen výkoného výboru FbC Asper Šumperk, Ondřej Mrázek. Každému členovi Asperu bude startovné sníženo o 500 Kč.


4PLAYER CAMP se uskuteční od 15. do 21. července 2018 v Litovli.

Cena pro členy FbC Asper Šumperk je 5 000 Kč. (Částku v platebních údajích zasílaných automaticky po odeslání přihlášky ignorujete)

Přihlášku na camp vyplňte ZDE!

Jak kemp vypadal minulý rok, najdete ve fotogalerii.

Více informací na www.4playercamp.cz nebo pište na team@4player.cz!

Asperáci, staňte se plejery!


S 4PLAYER TEAMEM máte také možnost vyrazit na zahraniční turnaje. Letos například do švýcarského Tenera či do švédského Falunu, odkud již v minulých letech připutovala nejedna zlatá medaile i do Šumperka.

Více informací na www.4player.cz/falun či www.4player.cz/lasaga

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS