Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ve čtvrtek od 20:00 s Frýdkem-Místkem. Zápas nabídne živě LifeTV!

12.10.2017 | Klubové sdělení

Šumperk - Ve čtvrtek 12. října se muži utkají s Frýdkem-Místkem o postup do osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny. Ve skupině D na vítěze čekají Vítkovice, FBC Ostrava a překvapivě také ostravská Letka, soupeř Asperu z Divize D. Ta šokovala českou florbalovou scénu vyřazením superligových Otrokovic (7:5). Přesto tato skupina zůstává velice atraktivní a Šumperk bude chtít postoupit.


PŘIJĎTE PŘÍMO NA HALU


Možností, jak sledovat zápas, je hned několik. Nejlepší volbou je samozřejmě přijít přímo na halu Gymnázia Šumperk, moc nám pomůže, když nás za vítězství požene početné publikum!

Proto prosím o Vaši podporu a ještě jednou připomínáme začátek zápasu, který je ve 20:00.


Videopřenos - LifeTV


Zápas bude živě přenášet také šumperská televize LifeTV, kterou někteří jistě znají z přenosů hokejových Draků. Ti však zatím čekají na dokončení rekonstrukce zimního stadionu, proto jsme rádi, že je možnost nyní přenášet florbalový zápas. Čtvrteční duel s Frýdkem bude pro fanoušky na internetu moderovat Jaroslav Svoboda. Odkaz na přenos ZDE.


Textový online přenos


Klasicky lze zápas sledovat i pomocí textového on-line přenosu. Odkaz na něj naleznete ZDE.


 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS