Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Poslední zápasy roku 2016, dorostenky jej zakončí domácím turnajem

15.12.2016 | Petr Matěj

Š u m p e r k -  Muži "B", junioři a dorostenky budou posledními třemi týmy, které za Asper nastoupí do ligových utkání v kalendářním roce. Mužská záloha bude o další body v rámci Olomoucké ligy bojovat v Litovli, junioři před Vánocemi pojedou do dalekého Znojma. Bez cestování k utkání se naopak obejdou dorostenky, které se v sobotu 17. prosince představí divákům na domácí palubovce Gymnázia Šumperk.



MUŽI "B" (9. a 10. kolo Olomoucké ligy, neděle 18. prosince 2016, SH ZŠ Vítězná Litovel)



TJ Sokol Kostelec na Háné B - FbC Asper Šumperk B (11:00)
FBC Mohelnice B - FbC Asper Šumperk B (13:30)

Muži "B" i přes stálé problémy, kdy se naší záloze nedaří sejít ve větším počtu, bodovali již čtyřikrát v řadě a na tuto šňůru bude chtít Asper jistě navázat i v neděli v Litovli. Tam se od 11 hodin střetne s béčkem Kostelce, tedy s týmem, se kterým se Šumperk již letos jednou utkal (výhra 6:1). Naopak poprvé se letos v rámci Olomoucké ligy potkají šumperští florbalisté s Mohelnicí, které se ale zatím příliš nedaří, což se promítlo i do tabulky, kde je náš soupeř předposlední.



JUNIOŘI (11. a 12. kolo 2. ligy, sobota 17. prosince 2016, SH TJ Znojmo)



TJ Znojmo - FbC Asper Šumperk (10:00)
Panthers Otrokovice - FbC Asper Šumperk (13:00)

Junioři do minulého kola z důvodu střevní chřipky nezasáhli. Aktuálně se tak řeší náhrada utkání z posledního turnaje. 2. liga však pokračuje nadále podle programu a Asper se tentokrát k zápasům 2. ligy vydá do dalekého Znojma, kde se nejprve střetne s domácím celkem, který aktuálně opanuje 2. příčku. Následně pak Šumperk změří síly s Otrokovicemi. S oběma soupeři se naši junioři již letos jednou potkali. S Pantery Asper prohrál 6:9, se Znojmem pak jen těsně 6:7. Uvidíme, jak se našim nadějím bude dařit tentokrát.


 
DOROSTENKY (11. a 12. kolo Ligy dorostenek, sobota 17. prosince 2016, SH Gymnázium Šumperk)



FbC Asper Šumperk - S.K. P.E.M.A. Opava (08:30)
FbC Asper Šumperk - FBC Ossiko Třinec (12:00)

Domácím turnajem zakončí rok 2016 naše dorostenky. Ty prozatím výkonnostně na své soupeřky nestačí, což lze však vzhledem k faktu, že drtivou většinu kádru Asperek tvoří úplní nováčci, pochopit. I tak se děvčata pokaždé snaží ze všech sil a nejinak tomu bude i v sobotu, kdy své soupeřky přivítají na hale Gymnázia Šumperk. Turnaj se bude muset obejít bez Ostravy, která požádala o odklad svých utkání, nicméně to program Asperek nenaruší, změní se jen čas začátku druhého zápasu s Třincem, který oproti původnímu rozpisu začne již ve 12:00. Srdečně Vás tímto na turnaj dorostenek zveme.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS