Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Florbalová lahůdka, muži zakončí rok 2016 zápasy s Krnovem a Ostravou

09.12.2016 | Petr Matěj

Š u m p e r k - Muži v letošní Divizi navzdory výraznému oslabení kádru nehrají druhé housle, ba naopak. Po polovině soutěžního ročníku jsou na krásném třetím místě s minimální ztrátou na příčky nejvyšší. Nadcházející víkend pak ukáže, jestli Asper bude i nadále v boji o první dvě místa zaručující místo v play-up, anebo bude bojovat o příčky jiné. V sobotu od 18:00 se muži utkají s Krnovem, tedy celkem, který byl před sezónou považován za největšího favorita Divize. V neděli od 14:00 pak Asper změří síly s ostravskou Letkou. Ta letos předvádí vynikající výkony, doposud ještě neprohrála a je druhá pouze kvůli tomu, že vedoucí Telnice má odehráno o jedno utkání navíc. Vrchol florbalového roku 2016 je tu, proto neváhejte a přijďte naše muže povzbudit do haly na gymnáziu!



FbC Asper Šumperk - FBC Orca Krnov (12. kolo Divize D, SH Gymnázium Šumperk)



Datum: sobota 10. prosince 2016
Čas: 18:00

Krnov, tedy celek, který kdekdo považoval za absolutního favorita letošního Divize, se aktuálně nachází na 6. místě se ziskem 16 bodů. Výkony (a potažmo i výsledky) našeho sobotního soupeře stojí a padají na Jaromíru Filipovi, s 38 body lídr kanadského bodování svého týmu. Orca se musela (podobně jako Šumperk) zejména v úvodu soutěže obejít bez několika absentujících hráčů, což se na výsledcích určitě také podepsalo. A ačkoliv se Krnov aktuálně nachází v polovině tabulky, ambice mužstva z polských hranic jsou určitě vyšší. Na Asper tak čeká přetěžký a velice atraktivní soupeř.

Statistiky FBC Orca Krnov po 11. kolech:


Komentář hrajícího asistenta trenéra Michala Šímy:

"S Krnovem očekávám tradičně kvalitní i vyhecované utkání. Naším plánem bude určitě dobře bránit soupeřova kapitána Filipa a blokovat jeho fantastickou střelu, ovšem nesmíme zapomenout, že Orca není vždy jen týmem jednoho hráče. Zápas bude vyrovnaný a rozhodnou maličkosti."

Online textový přenos naleznete ZDE.



FbC Asper Šumperk - FBK Letka Ostrava (13. kolo Divize D, SH Gymnázium Šumperk)



Datum: neděle 11. prosince 2016
Čas: 14:00

Letka je pravděpodobně největším překvapením letošního ročníku. Tým, který vždy patřil do první poloviny tabulky, avšak nijak výrazně nevyčníval, se letos veze na vítězné vlně - z dosavadních 11 utkáních Ostrava vždy zvítězila, i když v několika případech až v prodloužení či na nájezdy. V jednom takovém případě byl týmem, který byl schopen sebrat Letce alespoň bod, Šumperk. Podaří se Asperu stáhnout náskok lídra Divize, anebo Letka odrazí dotírající šumperské florbalisty a vytvoří se větší bodový odstup od třetího týmu tabulky? Šlágr kola začne v neděli na gymnáziu ve 14 hodin.

Statistiky FBK Letka Ostrava po 11 kolech:


Komentář hrajícího asistence trenéra Michala Šímy:

"Že bude Letka v první polovině tabulky, jsme čekali, že bude ale první, to je pro nás překvapení. Budeme chtít být první, kdo ji porazí, ovšem je nám jasné, že to bude rovněž velice těžký zápas. Důležitá bude i fyzička, protože sobotní zápas určitě vezme hodně sil, naopak Ostravané budou ze soboty z Uničova příjemně rozehraní. Uvidíme, snad se nám vyplatí obvyklá hra ze zajištěné obrany s rychlými brejky."

Online textový přenos naleznete ZDE.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS