Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Výsledkový servis našich kategorií (15. - 16. října)

17.10.2016 | Eva Filipiová, Petr Matěj

Š u m p  e r k - Uplynulý víkend byl pro Asper ve znamení tristních účastí mužů B a juniorů, naopak výbornými výkony se zaskvěli elévové, kteří z Litovle přivezli 2. místo, na které mohou být naši nejmenší náležitě pyšní. 



MUŽI "B" (Olomoucká liga)



FbC Asper Šumperk B - IBK Bisons Přerov 6:2
FbC Asper Šumperk B - FBC Hranice B 4:6

Domácí turnaj znamenal pro mužskou rezervu pouhé tři body. Označení "pouhé" je na místě, protože stejně jako při prvním turnaji, i tentokrát byla účast mužů "B" tristní, a tak bylo k dispozici sedm hráčů do pole. I přes tento deficit dokázal Šumperk bez větších potíží porazit Bisons Přerov a kdyby byl býval Asper alespoň v deseti lidech, porazil by patrně i zálohu Hranic. Na kdyby se ale nehraje, a tak mají šumperští florbalisté po čtyřech duelech na kontě jedinou výhru, ačkoliv kvalitou by měl Šumperk opanovat horní patra tabulky.

Ostatní výsledky: Litovel - Hranice B 4:5, Bisons Přerov - Lipník 4:2, Lipník - Litovel 6:7, Přerov C - Olomouc B 3:3, Libina - Kostelec B 5:6, Olomouc B - Prostějov B 1:3, Kostelec B - Přerov C 7:4, Prostějov - Libina 2:4

Tabulka Olomoucké ligy ZDE.



JUNIOŘI (2. liga)



FBC Spartak Přerov  - FbC Asper Šumperk 10:4 (statistiky zde)
Sokol Brno I Gullivers - FbC Asper Šumperk 8:3 (statistiky zde)

U juniorů je to naprosto stejná písnička, jako u mužských kolegů. Spousta více či méně uvěřitelných omluvenek, neochota absolvovat daleký výjezd, to vše se podepsalo na tristní účasti našich florbalistů. Přerov Šumperk porazil díky útočné formaci Baran - Budnik - Loucký. Toto trio bylo jedinými hráči v barvách soupeře, kteří se podíleli na 10 brankách za zády gólmana Malínka, za zmínku stojí zejména bodový přísun Budnika (5+4). Trenérům Asperu nezbývá než doufat, že příště se někteří jejich svěřenci konečně uvolí k odcestování na zápasy, povoláni budou také dorostenci.

Ostatní výsledky: Olomouc - Horní Suchá 6:2, Znojmo - Havířov 3:3, Horní Suchá - Otrokovice 1:4, Olomouc - Havířov 5:4, Frenštát - Prostějov 1:10, Otrokovice - Znojmo 2:4, Přerov - Prostějov 2:4, Brno - Frenštát 10:2

Tabulka 2. ligy ZDE.



ELÉVOVÉ (Olomoucká liga)



FBC Droždín - FbC Asper Šumperk 20:10
Fbc Šternberk - FbC Asper Šumperk 12:9
SK K2 Sportcentrum Prostějov - FbC Asper Šumperk 4:9
Tornádo Lutín - FbC Asper Šumperk 13:18

Pokud bylo ohlédnutí za výkony a výsledky mužů B a juniorů negativní, u elévů se můžeme právem pyšnit. Šumperk totiž odehrál 4 výborná utkání, a i když to ve dvou případech na výhru nestačilo, obsadil Asper krásnou stříbrnou příčku.

Komentář trenérky Evy Filipiové:

"O úspěších se píše lépe než o porážkách, a tak mne dnes čeká příjemnější úkol. Na svém druhém turnaji v sezoně předvedli malí bojovníci, co v nich skutečně je. Že jsou tito 7mi až 10ti letí hráči velmi houževnatí, dali najevo již v minulosti, tentokrát se jejich snaha projevila také na skóre a celkovém výsledku turnaje.

Po vlažnějším začátku a výrazné prohře s Droždínem (10:20) následoval pěkný výkon proti celkovému vítězi ze Šternberka (9:12) a následovaly dvě výhry a to nad tradičně silným a tvrdě hrajícím Prostějovem (9:4) a na závěr nad Lutínem (18:13).

Tým elévů, který absolvoval turnaj v hojném počtu (13+2) tak navázal na třetí místo z minulého turnaje druhou pozicí, kterou získal díky vzájemnému zápasu s Prostějovem.

Velký dík patří rodičům, kteří své ratolesti na turnajích doprovází, bez nich by to nešlo." 

Ostatní výsledky turnaje: Droždín - Lutín 6:12, Šternberk - Prostějov 13:5, Prostějov - Lutín 14:8, Droždín - Prostějov 11:12, Lutín - Šternberk 6:28, Šternberk - Droždín 19:11

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS