Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Nepovedený start, Asper ve čtyřech duelech nezískal ani bod

18.09.2016 | Petr Matěj

Š u m p e r k - Soutěžní ročník 2016/2017 nezačal pro šumperský Asper vůbec dobře. Do hry šly dva týmy a ani mužům B, ani dorostenkám, se nepodařilo bodovat. Mužská rezerva hrála v nedaleké Libině, přesto k soubojům s Přerovem a Litovlí odjela v naprosto tristním množství, které mělo za následek dvě prohry. Se dvěma vysokými porážkami se z Ostravy vracejí dorostenky. Děvčata jsou ale v lize nováčkem a spousta hráček odehrála svá vůbec první mistrovská utkání v kariéře.



MUŽI "B" (Olomoucká liga)



FBC Spartak Přerov C - FbC Asper Šumperk B 8:3
FBC Tatran Litovel - FbC Asper Šumperk B 5:2

Gruntorád, Dohnal, Košátko, Malík. To jsou jediní hráči do pole ze soupisky "B" týmu, kteří odjeli do Libiny bojovat o první ligové body v rámci Olomoucké ligy. K těmto pár statečným se přidali alespoň tři junioři, a tak proti Přerovu Šumperk nastoupil v sedmi hráči do pole. I tak to bylo málo, soupeř byl ve všech směrech lepší a po zásluze zvítězil o pět branek.

i v souboji s Litovlí se do brány postavil z áčka vypomáhající Byvan, na druhou stranu po prvním duelu musel odjet kapitán Dohnal, a tak Šumperk měl pouhého jednoho hráče na střídání. Litovel na tom ale byla podobně, přesto nakonec zvítězil právě náš soupeř.

Mužské béčko tak má po dvou duelech 0 bodů. Loňský obhájce prvenství loni prohrál celkem třikrát, letos se této bilanci přiblížil již po prvním kole. A musíme uznat, že po zásluze. Celá sezóna se odehraje na deseti turnajích, což představuje deset hracích dní od září až do dubna. Je to tak otázka svědomí každého hráče, jestli si čas udělá nebo ne. Stejně tak je tu u případných posil z áčka, z nichž si kromě Byvana nikdo čas udělat nechtěl. 

Ostatní výsledky: 

Libina - Mohelnice B 11:4, Mohelnice B  - Litovel 4:13, Přerov C - Libina 4:5, Olomouc B - Kostelec na Hané B 2:3, Hranice B - Bisons Přerov 3:2, Prostějov B - Olomouc B 5:5, Kostelec na Hané B - Hranice B 3:8, Bisons Přerov - Prostějov B 4:5

Tabulka Olomoucké ligy mužů ZDE.



DOROSTENKY (Liga dorostenek)



S.K. P.E.M.A. Opava - FbC Asper Šumperk 10:0
1. SC Vítkovice - FbC Asper Šumperk 15:1

Ačkoliv šumperská děvčata v Ostravě dvakrát vysoko prohrála, rozhodně není důvod se nad našimi dorostenkami lámat hůl. Asperky jsou totiž v lize dorostenek nováčkem a je zřejmé, že alespoň ze začátku budou v soubojích s Vítkovicemi, Opavou či Ostravou ztrácet.

Ostatní výsledky: 

Vítkovice - Třinec 5:2, Přerov - Opava 1:13, Třinec - Ostrava 4:6, Ostrava - Přerov 16:0

Tabulka ligy dorostenek ZDE.


 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS